Bedste vinduespudser i Lyngby

Vinduespudser på arbejde

Du bor lige på grænsen imellem Hellerup og Lyngby. Du føler dig privilegeret over at bo her. Her er dejligt. Det er et område, hvor der er et mix af alle former for boliger: Små gamle lejligheder, moderne lejligheder, store gamle villaer med kæmpehaver og almindelige parcelhuskvarterer, hvor gennemsnitsstørrelsen på en grund er ca. 800 m2. Du bor selv i sådan et hus. Og du er glad for det. Det er nemlig nemt at komme ind til hovedstaden. Og du bruger hovedstadens kulturliv meget. Her var også nemt for børnene at bo: Gode muligheder for aktiviteter udendørs. Ikke særligt langt til skole. Og indkøbsmulighederne? Ja, de er jo ideelle. Du er glad for, at I valgte at bo her. For mange år siden.

Overvejer lejlighed nu

Nu er du nået op i den alder, hvor børnene ikke længere bor her. Du har også overvejet, om du skulle sælge huset og flytte over i en mindre lejlighed. Der er meget arbejde med at holde hus og have. Du har dog besluttet dig for, at du ikke vil flytte – endnu. Du kan stadig klare de fleste jobs i huset. Og resten har du råd til at købe dig til. Og et af de jobs, som du gerne vil betale for, bliver gjort, er vinduespudsningen. (Det andet job er at få hækken trimmet forår og efterår.)

Du har altid hadet at pudse vinduerne. Forståeligt nok. Når man har en dårlig klud og en svaber, der hele tiden bøjer sig sammen, så er det ikke en fornøjelse at bruge en eftermiddag på det job. Især ikke udvendigt, når man også skal stå på en vaklende stige.

Lyngby vinduespolering

Derfor har du allieret dig med to vinduespudsere. En vinduespudser fra 2800 Lyngby, som kommer hver anden måned, og får vasket dine vinduer rene. Du har en fast aftale med ham om, at han kommer på en bestemt dag og et bestemt tidspunkt. Og han giver dig rabat: For hver 10 vinduespudsninger, han laver for dig, får du en ekstra vinduespudsning gratis.

Ham i Hellerup

Men du har faktisk også allieret dig med en vinduespudser i Hellerup. Han kommer kun, når du bestiller tid hos ham – sådan ad hoc. Det er jo, sådan at der kommer nogle festdage i løbet af året, og når de ikke falder sammen med de datoer, hvor din vinduespudser fra Lyngby skal komme, så ringer du til vinduespudseren i Hellerup. Han kommer og får pudset dine vinduer – ret hurtigt. Han kommenterer da også, på at det ikke er nødvendigt, at han bruger tid på at vaske dine vinduer rene. De er fine. Men han vil selvfølgelig ikke sige nej tak til et job. Det kan alle jo godt forstå. Og du har derfor din vinduespudser i Hellerup sådan som en backup. Der skal nemlig være fint og rent – overalt – når du skal holde fest for dine børn og deres familier. Din vinduespudser fra Lyngby er måske lidt dyrere end ham fra Hellerup. Men fordi du får en ekstra gratis vinduespudsning, så ender det med, at prisen for alle de vinduespudsningerne bliver den samme.