Brugte biler hitter

Brugte biler Nordjylland

Genbrug hitter i dagens Danmark – ikke kun for at passe på klimaet, men også for at beskytte pengepungen. Og det gælder ikke blot byggematerialer, møbler og tøj, også biler hitter på genbrugsmarkedet. Her vælger flere at bytte deres gamle bil til en ny, brugt drømmebil.

Et stigende antal bilister tager et smut forbi en professionel brugtvognsforhandler i Nordjylland, når de trænger til nye hjul i garagen. Her kan du nemlig bytte din nuværende slæde for et nyt, brugt køretøj. Og det giver store rabatter i forhold til at købe drømmebilen direkte hos fabrikanten.

Det oplever de også hos den populære bilforhandler Langer Biler i Hobro. De har et autoriseret værksted, hvor de klargør gamle biler, inden de sælger dem til deres glade kunder. Og de oplever ikke bare en øget interesse i at handle genbrug, men også i at bytte sig til en bedre pris.

Billigere at sælge og købe brugt hos samme forhandler

Det er helt almindeligt at sælge sin gamle slæde, når det er tid til en ny bil. Det gælder uanset, om dit næste køretøj er brugt eller kommer direkte fra samlebåndet. Det har dog ikke tidligere været almindeligt at sælge din nuværende bil og købe den nye hos samme brugtvognsforhandler. Men det er tendensen i dag.

Fordelen ved at bytte vogn på den måde er, at det ofte giver dig en mere fordelagtig pris. Og for brugtvognsforhandlere har proceduren også fordele. De får nemlig på den måde fyldt lageret af brugte biler i Nordjylland op i takt med, at de andre bliver solgt. Og det gør det nemmere at holde forretningen kørende.

Både klimaet og pengepungen bliver glad af genbrug

Hver eneste gang en ny bil bliver produceret, koster det på klimaregnskabet. Det kræver nemlig mange materialer og ressourcer at gå fra en bunke skruer og metal til et spritnyt køretøj. Og derfor kan nye biler også koste dyrt for pengepungen.

Derfor er det også en win-win-situation for både miljøet og forbrugerne, at flere har fået øjnene op for mulighederne hos brugtvognsforhandlerne. Og så længe den brugte bil er miljø-godkendt, er det langt bedre for miljøet end at handle nyt. Derudover er det også bedre, at din nuværende slæde bliver solgt videre frem for at ende på lossepladsen.

På nuværende tidspunkt hitter de brugte biler hos forbrugerne – særligt når de samtidig kan bytte deres gamle bil væk. Men kun tiden vil vise, om trenden fortsætter. Læs mere om brugte biler på Berlingske.dk.