Det lækre inderste

smuk pige i lingeri

Vi har alle sammen lært, at vores undertøj skal være rent. Selvfølgelig skal det være det. Det er jo de klæder, der først møder sved og andre væsker, som vores krop udskiller. Fx sekreter når vi er seksuelt ophidsede. Eller blod, når menstruationen sætter ind. Eller tis, hvis vi ikke kan knibe sammen. Så ja, vores undertøj skal være rent. Vi har da også lært, at vi skal skifte undertøj mindst en gang om dagen. Så vi køber undertøj. Ofte på udsalg. Oftest også kedeligt undertøj. Hvide trusser og sorte BH’er til kvinderne – og måske også blå eller grå underbukser til mændene.

Skrot det kedelige

Men hvem siger egentlig, at vores undertøj skal være kedeligt? Det er der ikke nogen som helst, der har sagt. Det er bare noget, vi antager. Og køber. Kedeligt undertøj. Men, ville livet ikke være en hel del sjovere, hvis vi en gang imellem købte lingeri og frækt undertøj? Du ved sådan noget, der virkeligt fremhæver vores krops mest værdifulde legemsdele. Lige fra barm til penis. Ja, jeg spørger bare. Hvorfor sidder vi ved vores skærm og leder efter kedeligt undertøj, når vi i virkeligheden hellere vil have noget frækt undertøj?

Vi bestiller måske fem par kedelige trusser. Og ønsker bagefter, at vi havde brugt pengene på et sæt med blonder og smukke udskæringer. Sådan noget rigtigt lingeri, som bare fremhæver vores krops former. Hvem vil ikke gerne føle, at han eller hun er sexet og tiltrækkende? Vil du ikke? Hvis ikke, så tror jeg altså, at du lyver for dig selv.

Selverkendelse og tilfredshed

Alle vil gerne føle, at de har en smuk krop. Og ja, alle vil også gerne kunne fremvise deres krop på en måde, så andre kan se, at du har selvtilliden i orden og tør vise din seksualitet og din krop frem. Vi gør det ikke sådan i det offentlige rum. Men måske tager vi modet til os og gør det i vores private rum – derhjemme. Og det er da dejligt. Det er en god oplevelse at opleve din krop – og dine sanser – komme til live, når du ser dig selv i spejlet og faktisk godt kan lide det, du ser. At nogen mennesker så forbinder frækt undertøj med liderlighed er en helt anden sag. Det har noget med deres fantasier og forestillinger at gøre. Måske har det også noget at gøre med, at de er snerpede. Eller at de er opdraget til, at sex og seksualitet skal undertrykkes.

Det er der jo mange mennesker over hele verden, som bliver. Nogle bliver endda skåret i, så de ikke kan nyde deres sexliv. Men det er en helt anden diskussion. Der er politik og magtforhold involveret i den diskussion. Så: Den skal vi ikke gå dybere i nu.

Wetlook er helt OK

Det, som vi skal forstå, er, at frækt undertøj er tilladt her i landet – uanset om det er et korset eller det såkaldte Wetlook. Om det skal være underbukser, der forstørrer dine testikler, din penis eller din barm og dine hofter er lige meget. Det skal du bare selv bestemme. Men du skal nyde at gå med det, så du kan give din selvtillid et boost.