Er sneakers sportssko

På et eller andet tidspunkt i løbet af efteråret købte jeg to par sko. Sådan nogle par, der er moderigtige og meget behagelige at gå i. De var faktisk også ret dyre. Og jeg er rasende. Det ene par er nemlig allerede ved at gå fuldstændig i opløsning.
Jeg har været nede i butikken, hvor jeg købte skoene. Uheldigvis var manageren ikke tilstede den dag, så jeg talte med en dum ekspedient. Hun kunne ikke love mig noget om at få skoene byttet, eller om jeg kunne få mine penge tilbage. Så jeg gik rasende hjem derfra. Ret skuffet faktisk.

Sneakers i Danmark

Jeg besluttede derfor, at jeg ville investere i et par ’sikre’ sko. Så jeg gik på nettet: ”Sneakers Danmark” skrev jeg i søgefeltet. Og selvfølgelig kom der en bunke billeder frem. Jeg søger altid efter billeder til at begynde med. Ser jeg noget, der tiltaler mig, så klikker jeg videre derfra. Men hvad gør man i sådan et tilfælde. Der kom så mange flotte par sneakers frem, at det var helt umuligt at klikke videre. Eller ikke umuligt. Det ville bare tage mig alt for lang tid at scrolle igennem alle dem, jeg udså ved første øjekast.

Så jeg snævrede min søgning ind: ”Sneakers København”. Skrev jeg, at jeg snævrede søgningen ind? Det var ikke en ret stor indsnævring. Der kom stort set de samme billeder frem. Så jeg forsøgte med endnu en indsnævring: ”Sneakers Amager”. Det hjalp. Lidt.

Billeder hjælper

Jeg indkredsede 3 billeder, som jeg ville klikke videre på. Fandt ud af, at de sneakers jeg bedst kunne lide, bliver solgt i den samme forretning. Så jeg fandt frem til forretningens e-shop og åbnede deres site. Og så blev jeg ligesom ført tilbage til min første søgning: Endnu flere billeder af forskellige sneakers, som jeg kunne vælge imellem. Denne gang dog med lidt beskrivelse af hvert eneste par. Jeg valgte at filtrere søgningen på sitet. Efter brand. Og størrelse.

Det blev NIKE

Og jeg fandt et par Nike sportssko, som jeg virkeligt godt kunne lide. De havde dem bare ikke i min størrelse. Så jeg gik ind på deres live chat for at høre, om de forventer at få den bestemte model hjem snart. Pigen, jeg talte med via chatten, kunne fortælle mig, at den bestemte model er udgået af produktion, så den kommer ikke hjem. Hun anbefalede mig, at jeg kiggede lidt rundt på sitet efter ’Nike sko dame’. Der er en del nye modeller. Måske kan jeg finde et par.

Det gjorde jeg så. Og jeg fandt faktisk 2 modeller, som de både har i min størrelse, og som de har på lager. Så frem med betalingskortet. Klikke ind og åbne en konto. Bestille og betale skoene (2 par). Indtaste min adresse og trykke på godkend ordren.
Der gik ikke et halvt sekund, og jeg fik en ordrebekræftelse i min mail. 2 timer senere fik jeg endnu en mail om, at de har sendt skoene til mig. Skoene blev leveret for 3 dage siden. Det tog dem kun 2 dage at levere dem til mig. Fedt.