Hjælpemidler til ældre

Hjælpemidler til ældre

Velkommen til Hjælpemiddelcentralen med alt i hjælpemidler til ældre og hjælpemidler for handicappede. Vores største ønske og mission med Hjælpemiddelcentralen er at gøre dit liv som senior eller med et fysisk handicap nemmere og mere bekvemt; alle fortjener et værdigt liv, uanset alder eller handicap!

Måske er du gået på folkepension eller på efterløn, eller også har du været ude for en ulykke, uanset hvad vil de fleste af os opleve skavanker i løbet af livet. Disse skavanker, hvad enten de skyldes alderdom eller ej, kan heldigvis afhjælpes helt eller delvist ved hjælp af hjælpemidler.

Livet som senior kan kræve flere former for hjælpemidler, og i vores senior shop finder du alt, hvad der kan gøre hverdagen lettere for dig. De mest solgte produkter, som mange ældre før eller siden kan få brug for, har vi lister i oversigter over hjælpemidler herunder.

På Hjælpemiddelcentralen.dk, som inden længe slår dørene op, vil du kunne købe alt inden for hjælpemidler til ældre. Du kan allerede begynde at glæde dig, da livet som senior vil blive meget nemmere, når vores senior shop åbner. På gensyn så længe!

Nemmere seniorliv med hjælpemidler

Velkommen til Hjælpemiddelcentralen.dk som er stedet for ældre seniorer, som ønsker en lettere hverdag. Vores mission med Hjælpemiddelcentralen er nemlig at gøre seniorlivet nemt og bekvemt; for det har du fortjent!

Du vil således kunne finde hjælp, vejledning og støtte i form af:

  • Hjælpemidler til ældre og handicappede
  • Indkøb
  • Besøgsvenner
  • Osv.

Livet som senior indebærer oftest en skavank eller to, og det er vi fuldt ud bevidste om. Vi håber derfor, at når dørene slår op, så vil du kunne bruge et eller flere af vores initiativer,  så du kan nyde livet på pension.

Kontakt Hjælpemiddelcentralen.dk

Har du brug for at komme i kontakt med os, så venligst send os en mail, som vi vil besvare inden for 24 timer. Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder er super tilfredse og aldrig sidder tilbage med spørgsmål.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at du finder alle de hjælpemidler til ældre, som du er på udkig efter. Mangler der noget på vores senior shop, så kontakt os meget gerne, så skaffer vi hjælpemidlerne hjem på lager.