Fede brands hos isenkræmmeren

Specktrum vase

Så kom den mail, du har ventet længe på. Den indeholder en ønskeseddel, med links til de specifikke produkter, som din tante ønsker sig. Hun fylder 50 og har inviteret dig med til den store fest. Det skete for meget lang tid siden, at du fik invitationen fra hende. Hun er god til at arrangere fester – og elsker at få gaver. Det er der ikke tvivl om. Men denne gang har hun været meget sløv til at få sendt sin ønskeseddel ud. Men den er kommet nu. Lige her lørdag formiddag, hvor du sidder på en café nede ved stranden og nyder varmen. Skal du nu til at sidde her på den lille café og scrolle i links og bestemme dig for, hvad du skal give hende? Ja, hvorfor egentlig ikke.

Du har tiden nu

Du har jo ferie – og dagen kan lige så godt blive brugt her på caféen, hvor der er gratis internet. Du lukker din lap top sammen og siger til tjeneren, at du vender tilbage. Du skal lige have en dukkert. Han nikker og siger, at han nok skal sørge for, at ingen tager din lap top. Du går ud i vandet. Der er nogle italienske børn, der allerede plasker rundt i strandkanten. De kolde dråber rammer dig. Du skutter dig, men dykker ned og nyder at svømme. Derefter går du tilbage til caféen. Bestiller endnu en kop kaffe. Og så sætter du dig til at kigge på den lange liste af links, som din tante har sendt dig. Der er et link til en side, der kun viser forskellige isenkram tilbud. Din tante har lavet en note, der bare siger: ”Alt hvad denne side viser vil blive værdsat”. Aha. Der er frit slag. Du må selv vælge, hvad du vil give hende.

Spring Copenhagen produkter

Du ser dog, at længere nede på listen har hun et direkte link til en side med produkter fra Spring Copenhagen figurer. Hertil har hun lavet en note: ”Saltkværn”. Ok, men hvilken? Spring Copenhagen, som du kender ret godt, har jo flere saltkværne. Du kigger på dem. Det er nok den der hvide ugle, som hun ønsker sig. Den er også ualmindelig flot. Og ja, den er faktisk på udsalg lige nu. Det kunne godt være en god idé at give hende den. En lille, meget flot gave, som hun vil blive glad for. – Og som er slidstærk.

Du vender lige tilbage til siden med isenkram tilbud, inden du tager en endelig beslutning. Det kunne jo være, at du finder et eller andet, som kan blive en god overraskelse. Du kigger på produkterne. Du kan vælge imellem stegepander, ølglas og ildfaste fade. Det tiltrækker dig ikke. Din tante drikker ikke øl. Hun hader at lave mad.

Fantastiske brands på boligområdet

Du vender tilbage til sitet med produkter fra Spring Copenhagen. Lægger et bogmærke. Du skal huske at bestille den i eftermiddag. Men inden da skal du lige kigge på forretningens betingelser, og du skal især finde ud af, hvor mange dages leveringstid der er på produkter, som du køber fra isenkræmmeren. Du rejser hjem på tirsdag, så måske skal du vente en dag med at bestille saltkværnen fra Spring Copenhagen. Det er fantastisk at se hvor mange lækre brands, der er på området egentlig. Kender du for eksempel til Specktrum – se her?