Ferie i et mobilhome

Smukke italien

Så er det sommerferietid. Det er den bedste tid på hele året – måske er det kun julen, der kan konkurrere med sommerferien. Det er tid til at slappe af. Det er tid til at opleve. Og oplevelser, det har du sikret dig, at I får mange af i år. De sidste par år, hvor I har været herhjemme i Danmark, har bare ikke været det samme som de år, hvor I faktisk kunne komme på bilferie til fx Italien. Det er dig, der har besluttet, at I skal bo på en camping i Italien i år. I skal dog ikke bo i et telt eller en campingvogn. I skal bo i et mobilhome. Du besluttede nemlig, at den nye bil, som du købte for et år siden, skal bestå sin svendeprøve i år. Den skal kunne køre jer til Italien og tilbage uden problemer. Dog skal den ikke belastes med ekstra bagage end den, I ellers ville tage med jer, hvis I kun skulle til Jylland for at bo i et lejet sommerhus der i 14 dage.

Stationære mobilhomes i Italien

Du søgte derfor på internettet efter ”Mobilhomes Italien” og så et utroligt lækkert sted ved Gardasøen, hvor de har både badeland til de mindste børn, udfordrende vandsportskonkurrencer for de større børn – og lækre spisesteder, hvor du sikkert kan få din partner med hen til en romantisk aften. Du tjekkede naturligvis, de forskellige mobilhomes de tilbød. Og ja, du valgte altså luksusudgaven. I skal ikke mangle nogen faciliteter – men samtidigt skal I også nyde godt af nærværet sammen med andre campister. Og vil det bare ikke være en skøn følelse at kunne invitere et par med børn i samme alder som jeres over til en hyggelig aften på det lille mobilhomes lille terrasse? Det vil da være dejligt.

Hvem udlejer dem?

Du tjekker også andre udbydere af mobilhomes dernede – blandt andet dem her. Du har ikke fortalt så meget om dine planer til familien endnu. Der vil være tid nok til at fortælle dem alt, når I er kommet på vej mod Italien. Og ja, selvom de ved, at det bliver en bilferie til Italien, så ved de ikke hvorhenne i Italien. Og de ved intet om, at det bliver med overnatninger undervejs. Køreturen er jo lidt lang. Så en overnatning i Tyskland og en i Østrig er slet ikke urimeligt. Det har du også sørget for. Det bliver på luksushoteller, hvor I kan nyde spafaciliteter og bare sørge for, at I bliver forkælet.

Noget at se frem til

Du glæder dig. Og det er forståeligt. Du vil forkæle din elskede familie – og du ved, at det bliver en super campingferie i Italien, hvor I får muligheden for at kombinere fællesskabet på campingpladsen med de individuelle behov, der uundgåeligt opstår, når man skal være afsted i rigtig mange dage: Behovet for lige at lukke verden ude at koncentrere sig om sig selv og sine – eller behovet for lige at få talt nogle essentielle problemstillinger igennem med det største barn. Det skal nok blive en skøn ferie. Og bilen? Ja, dit håb er naturligvis, at den består svendeprøven til fulde. Hvorfor i alverden skulle den ikke det?