Gratis netlån?

oversigt over gratis lån

Kan man få et GRATIS netlån? Ja, du kan faktisk få et gratis netlån uden problemer. Der er nogle af långiverne, der yder det første lån uden renter, hvis visse betingelser opfyldes. De gælder for eksempel Ferratum, Simbo eller Lendon netlån, men det gælder altså kun, hvis du ikke har lånt penge hos dem før.

Som udgangspunkt bør du derfor regne med, at du skal betale renter – også selvom det er et kortfristet netlån: https://lån-sikkerhed.dk/netlaan/. Og det er der mange, der spørger os om baggrunden for – så den giver vi dig her.

Renter på minilån, netlån og SMS lån

Helt principielt handler det om udbud og efterspørgsel i kombination med påtagelse af risiko. Lad os tage disse 2 punkter et af gangen:

  • Udbud og efterspørgsel – så længe der er en større efterspørgsel efter en vare (og penge ER jo en vare). End der er udbud, vil prisen på varen altid være højere, end hvis der er større udbud end efterspørgsel.
  • Risiko – når et lånefirma sender dig det lånte beløb uden at kræve sikkerhed i noget, du ejer. Står firmaet med en 100% risiko for at miste alle eller dele af de penge, de har sendt dig. Hvis du ikke betaler afdragene, og du ikke har stillet nogen sikkerhed, er det meget svært for långiver at få pengene retur.

Hvis du ser på disse 2 punkter, giver det mere mening, at du skal betale renter og gebyrer, når du tager et netlån uden sikkerhed, ikke? Du har brug for deres vare (penge), og den sælger de til dig med en aftale om, at du betaler det lånte beløb tilbage + renter.

Låneberegning

Eksemplet herunder er et tænkt eksempel – og under eksemplet taler vi mere om, hvad du skal se efter, når du vil tage et mobillån / SMSlån. Vi viser dig lån i størrelse fra reelt ned til 100 kroner og op til 400.000 kroner. For eksempel tilbyder vi lån via Bank Norwegian på op til 400.000 kroner – og lån helt ned til 100 kroner via TurboLån og Vivus.

Det er vigtigt, at du husker på, at et lån jo altid skal betales tilbage – og at du skal have råd til at betale afdragene hver måned. Se for eksempel dette tænkte eksempel, hvor du skal låne 30.000 kroner til en rente på ca. 11% og en løbetid på 2 år:

Nominel rente:11.897%
Disponibelt beløb:30.000,00 kr.
Samlede omkostninger:3.653,61 kr.
Samlet ydelse:33.653,61 kr.
ÅOP:11.89%
ÅOP efter skat:7.833%
Løbetid (i måneder):24 mdr.
Månedlig ydelse:1.402,32 Kr.

Du skal altså kunne have råd til at betale 1.403 kroner månedligt hver måned i 2 år. Din indtægt afgør, om du kan låne helt op til 400.000 kroner – men det finder du meget nemt ud af. Det er nemlig hurtigt, gratis og helt uforpligtende at ansøge om et lån!

Hvad koster et minilån?

Hvis du ser på ovenstående eksempel, er den reelle pris, du har betalt for at få 30.000 kroner i hånden 3.653,61 kroner. De 30.000 har du jo fået til det, du nu skulle bruge dem til – altså er den reelle pris for et lånpå 3.653,61 kroner. Det er jo ikke blot fair – det er faktisk et yderst billigt lån!

Tænk på, at långiver har ventet 24 måneder ( 2 år ) på at få sine 30.000 kroner igen, og det har han fået godt 3.600 kroner for. Og så har vi slet ikke talt om omkostningerne ved at administrere lånet, sende dig kontoudtog og – hvis du ikke betaler – prøve at redde pengene hjem. Det er vigtigt at huske på disse forhold, inden du kaster dig ud i at kritisere lånefirmaerne – de tjener skam penge, men ikke mere end lige…

Krav til at få et netlån

Fordelen ved at låne penge online er, at der ikke bliver stillet spørgsmål til, hvordan du bruger pengene. Hvad du tidligere har brugt dine penge til, eller hvad du fremover vil bruge dine penge til. Læs mere om netlån her: https://lån-uden.dk/netlaan/ – et online lån stiller kun 4 krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være RKI-registreret
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en fast indtægt.

OBS: Husk at du får super hurtig udbetaling døgnet rundt. Lån 24/7 gælder for størstedelen af online lånene, og der er udbetaling med det samme hos blandt andet VIVUS og Lendon. Udbetaling af lån døgnet på 1 minut gælder for de to nævnte långivere.