Odense er blevet en restaurant rigere

Antallet af restauranter i Odense, har gennemgået en stor udvikling de seneste år. De mange nye spisesteder som fortsat kaster sig over det odenseanske marked bidrager til en hård kamp om kunderne. Det er snart ikke muligt at befærde sig i områder, hvor der ikke er en restaurant i sigte.

De mange nye restauranter bidrager til god stemning i gadebilledet, samt muligheden for at variere sine restuarantbesøg og udforske nye smagsvarianter og madkulturer. Kunderne har magten, hvilket stiller store krav til alle spisestederne i Odense.

Den hårde konkurrence har dog ikke stoppet den københavnske kæde Wokshop i at åbne en restaurant i Odense. Restauranten er den første i rækken, som befinder sig uden for Sjælland. Wokshop er en thai restaurant, som er kendt for sin autentiske thai-mad, høje kvalitet og venlige service.

Begejstringen for den nye restaurant skinner også igennem, når man læser anmeldelserne igennem. Specielt anmeldelsen fra Per Nielsen, som har opnået status som ’Local guide’ på Google My Business, har haft et dejligt besøg hos Wokshop. Ifølge Per, har Wokshop i Odense allerede positioneret sig som én af de bedste restauranter i Odense, citat: En af Odenses bedste restauranter. Grundideen er thaibaserede retter til at dele. Derfor kommer retterne i skåle, som man så kan tage fra til egen tallerken. Og så er det et af de få steder hvor stærk mad faktisk er lidt stærk. Fantastisk hvis man er glad for chili. Deres rejesuppe er helt fantastisk, og den kan bestilles “ala thai” hvis den almindelige ikke er stærk nok.”

Wokshop: Det bedste fra det thailandske køkken

Et besøg hos Wokshop bringer dig et skridt tættere på Thailand, både når det kommer til de lækre thai-retter, men også den afslappende atmosfære som kendetegner restauranten i Odense. Har man tidligere haft fornøjelsen af at smage thai-mad på de mange lokale marked og spisesteder i Thailand, så skal man virkelig se frem til at besøge Wokshop. Wokshop leverer ligeså god, hvis ikke bedre thailandsk mad, end den du finder på hjørnet af natmarkedet i Hua Hin.

Smagene og råvarerne lever op til de mange autentiske smage, som man netop oplever ved sine besøg i det populære asiatiske land. Thailand er blot ét af mange asiatiske lande som de seneste år, har oplevet en stor europæisk interesse for de autentiske, aromatiske og farvestrålende retter som udspringer fra gadekøkkenerne.

For at bringe gæsterne helt tæt på det thailandske køkken har ejeren af Wokshop, Kenneth Heske ligeledes sørget for, at de mange køkkener i koncernen er fyldt med thailandske kokke, som alle har flair for sammensætningen af de thailandske smage og krydderier. De thailandske kokke sikre dermed, at gæsterne får den mest autentiske thai-mad når de besøger restauranten i Odense.       

Thai-favoritter for hele familien

Menukortet er fyldt med autentisk thai-mad som kan tilfredsstille selv det mest kræsende familiemedlem. Menukortet byder på lækre thai-retter såsom hjemmelavede forårsruller, chicken satay, pad thai og hele familiens favorit: Chicken fried rice. Gå på opdagelse i menukortet og besøg restaurant Wokshop centralt i Odense, for at komme et skridt nærmere de autentiske smage.