Lean i autobranchen

Nu er det sådan, at jeg er glad for mit arbejde. Det skal jeg ikke lægge skjul på. Har ingen grund til at skjule det. Men der kunne faktisk gøres meget mere på min arbejdsplads, end vi gør nu. Det er jeg overbevist om. Jeg har læst lidt om effektivisering af arbejdsprocesser, og jeg kan se, at til dagligt har vi rigtigt mange gnidningspunkter, som gør, at tingene sker langsommere. Sommetider uendeligt langsomt. Det kunne vi godt gøre bedre. Og jeg vil være en af de første til at være med til, at vi får de ting forbedret.
Men jeg vil ikke slå mig selv om som duksen, der gør det sure arbejde for cheferne.

Hvem gør hvad

De har ret i, at jeg kunne godt gøre noget af arbejdet, men de har ikke ret i, at jeg så ikke skal kompenseres for det. Jeg ved, at mange af mine kollegaer har den holdning, at man ikke fraterniserer med dem, der har magten for egen gevinsts skyld. Og jeg er enig. Hvis jeg skal effektivisere her på arbejdspladsen, så skal mine kollegaer vide, at det gør vi, fordi vi alle sammen er enige om, at det er den bedste vej frem. Og det er ikke min opgave at skulle forklare dem det. Det er ledelsens egen opgave.
Sådan ser jeg på det!

Ledelsen har muligvis et andet syn på sagen. De har kaldt mig til møde med dem igen i dag. Jeg har været til møde med dem sådan ca. hver anden dag i de sidste 2 uger nu. Jeg ved, hvad de vil. De vil have, at jeg tager det på mine skuldre, at vi får renset ud i gnidningspunkterne. At det måske betyder fyringer, er de iskolde overfor. Det er jeg bare ikke.

Lean konsulent til hjælp

Nu til mødet i dag, havde jeg tænkt mig at fortælle dem, at de har fat i den forkerte person. Jeg er ikke effektiviseringsekspert. Jeg er bare en medarbejder, der observerer. Og det er jeg god til. Basta, længere kommer vi ikke.
Men jeg blev overrasket. De fortalte nemlig, at da de godt kan se, at de vil bringe mig i en pinlig situation overfor mine arbejdskammerater, har de besluttet sig for at hyre en Lean konsulent, som de håber, at de kan overtale mig til at samarbejde tæt med. Han vil være den, som står for effektivisering og introduktion af Lean principperne i virksomheden. De vil gerne have, at jeg påtager mig rollen som hans højre hånd, uden at jeg dog derved skal føle, at jeg bliver bedt om at udlevere medarbejdere eller at arbejde ekstra. Kunne jeg overveje det?
Jeg fortalte dem, at det vil jeg overveje, at jeg gerne vil byde deres Lean konsulent velkommen, men at jeg også lige vil have lov til at se tiden an, når han begynder på sit job. Det er jo ikke hver dag, at vores medarbejdere lige pludselig skal til at deltage i fællesmøder for at få tingene til at køre. De er jo vant til bare at få besked på, hvad der skal udføres.