Rent i Smilets By

Jeg havde længe ledt efter et firma, der kunne lave professionel rengøring i Aarhus. Jeg ville gerne have, at min virksomhed fremstår ren og med glade medarbejdere. Jeg har selv været ansat i et firma, hvor det kneb med arbejdsklimaet, fordi der var snavset. Det var, inden jeg blev selvstændig. Vi havde et dårligt klima, både fysisk og psykisk. Alle var sure, fordi der var snavset på kontoret. Ingen af os havde lyst til at komme på arbejde. Nogle af mine kollegaer blev også direkte syge af det. Nogle mennesker er mere følsomme overfor støv, og de fik det direkte dårligt af at arbejde der.

Et rent kontor er guld!

Det var en læring, som jeg har taget med mig, da jeg blev selvstændig: Et rent kontor er bedre end et snavset. Og jeg kan se det på mine medarbejdere. Nogle af dem er nemlig tidligere kollegaer, som har sagt op på det gamle kontor. De er rejst med mig og min virksomhed. Jeg kan mærke på dem, at de møder op med motivation for at starte dagen, fordi her er rent.

Ordentlig service

Det tog også lang tid for mig at finde et firma, der gør arbejdet ordentligt. Jeg ville nemlig heller ikke have, at de bruger hvilke som helst kemikalier til rengøringsarbejdet. Det skal være kemikalier, der ikke er skadelige for de ansatte. Både i mit firma og i rengøringsfirmaet. Ok, kemikalier er farlige, men der kan sættes grænser for, hvor mange man bruger, og hvor meget.

Det var et af mine kriterier for at hyre det firma, som jeg samarbejder med nu. De bruger de mest miljøvenlige rengøringsmidler, de kan finde på markedet. Og de gør et godt stykke arbejde. Her er altid friskt, når vi møder ind kl. 8 om morgenen.

Og vores kunder, som kommer på besøg, kommer altid med en bemærkning om, at kontoret er meget fint og moderne. Jeg fik nemlig gode råd af firmaet til, hvordan man kan indrette et kontor, så det er funktionelt for os, men også nemt for dem at holde rent.

Firmaet dækker faktisk et meget stort område i og omkring Aarhus – ret imponerende:

Så det ER faktisk muligt at finde god og professionel rengøring, der også tager god ehensyn til miljøet.