Hafjell er mit sted

hafjell i norge

Det er på tide nu. Altså! Det, jeg vil sige, er, at hvis I ikke booker jeres vinterferie nu, så risikerer I, at I slet ikke kommer afsted. Nej, jeg siger det bestemt ikke for at true jer. Jeg siger bare, at hvis I gerne vil afsted på den der skiferie til Norge, som I talte om sidste år, så skal I booke nu. Jeg har nemlig fulgt markedet lidt. Det er en del af mit job. Og min interesse for jer, får mig til at nævne det for jer nu. Det er nemlig sådan, at siden vi fik lov til at rejse frit igen, så er der rigtig mange danskere, der gerne vil på skiferie i år.

Hafjell i Norge

Og af en eller anden grund, så ser det ud som om, at danskernes valg er faldet på skiferier til Norge. Dem er der da også rigtig mange af. Det er jo sådan, at vi næsten kan vælge og vrage imellem adskillige gode tilbud. Vi kan fx nemt komme på skiferie i Hafjell – se her, som ikke er så kendt et sted. Men fordi det netop ikke er så kendt, så er det stadigvæk unikt. Og faktisk, så byder Hafjell på nogle af de allerbedste pister i Norge. Der er ingen grænser for, hvad du kan få af oplevelser der.

Og samtidigt, så kan Hafjell noget, som mange skisteder ude i Europa ikke kan: Det har noget at gøre med atmosfæren. De mennesker, der bor og arbejder i Hafjell har en særlig evne til at få dig til at føle dig som en af dem. De får dig budt velkommen, som om du er et familiemedlem. Og det er altså en dejlig følelse. Du kan næsten ikke nænne at forlade dem, uden at fælde en tåre. Også selv om I kun har kendt hinanden i et par timer.

Masser af udfordringer

Så: en skiferie i Hafjell er ikke kun et spørgsmål om pister og aktiviteter for børn og voksne. Den – skiferien – er også et spørgsmål om, at du har kræfter og mod til at udfordre dig selv på det følelsesmæssige område. Har du det? Hvis ja, så er Hafjell det rigtige sted for dig og din familie at holde ferie.

Og ja, hvis du ikke gider det der med følelser og samvær – så er en skiferie i Hafjell også lige noget for dig. Du vil gerne udfordres. Du vil gerne bevise, at du kan. Hafjell er stedet, hvor du finder pisterne, der er krævende. Det er også det sted, hvor du finder den pub, du lige har brug for at besøge, når du har fået skiene af efter et langt og krævende løb. Og så er der også det der ved Hafjell, at du ikke kan undgå at blive betaget af den ualmindeligt smukke natur. Så hvis der er en dag, hvor du bare ikke gider at spænde skistøvlerne på, så er der også mulighed for, at du bare kommer ud på en lang vandretur. Og det kan jo også være krævende. Er det for krævende, så tag på tur i hundeslæde. Det kan du nemlig også.