Hvem har afbudsrejser

Ferie på afbudsrejse

Så er der ved at komme ro på den igen. Der var ellers lige nogle dage, hvor I var ved at gå i panik: Ville I overhovedet kunne komme afsted på ferie? Den her pilotstrejke har jo påvirket alle almindelige menneskers sommerferie. I talte om, hvad I skulle gøre: Tage chancen og håbe på, at netop jeres fly ikke ville blive ramt af strejken? Eller skulle I afbestille flybilletterne til Malaga?

Afbudsrejser er billige

I valgte at afbestille flybilletterne, som I havde købt. I fik jeres penge tilbage – og begyndte derfor at se efter hvem har afbudsrejser. Det kan jo ikke komme på tale, at I bare bliver hjemme igen i år. I begyndte derfor at lede på forskellige rejsebureauers sites. Det var lidt nedslående. Udbuddet af afbudsrejser var ikke særligt stort. Det gav anledning til bekymringer. Og det var ikke så rart at se, at nogle rejsebureauer sender deres rejsende ned til destinationerne med SAS. Ved et tilfælde fandt I et site, der tilbyder både flybilletter og rejser med både logi og transport.

Godt udvalg af rejser til Grækenland

I kiggede på sitet og fandt ud af, at I kan vælge en rejse til Grækenland. Og ja, der var faktisk rigtigt mange billige rejser til Grækenland. Alt efter tidspunkt og hvor i landet I vil hen, kunne sitet finde en rejse til jer. Endnu en dag med ekstra overvejelser: I vil ikke til Kreta. I ved nemlig at Mallorca og Kreta er de største destinationer, som danske turister rejser til. I vil gerne et lidt ukendt sted hen. Så I brugte en aften på at læse om de græske øer. I blev enige om, at rejsen til Grækenland skal gå til øen Zakynthos.

Zakynthos ligger vest for Peloponnes i det sydlige Grækenland, og er kendt for de hvide sandstrande og det turkise vand. I har bestilt afbudsrejsen. I skal afsted på tirsdag – og det bliver skønt.