Miljøvenlig emballage

Her på det sidste har jeg forsøgt mig med en ny teknik inden for maling med akrylmaling. Det er jo et helt andet materiale at arbejde med end fx akvarel eller oliekridt. Det er ligesom et meget mere hårdført materiale. Man kan faktisk manipulere det til forskellige former. Og man kan skabe flader, der er meget spændende. Det behøver ikke altid at være en pensel, man bruger, når man maler med akryl. Det kan også fås i sprayform. En spændende mulighed. Jeg har lavet nogle malerier i akryl, som jeg er ret glad for. De skal sendes til min mor. Hun er kunsthistoriker og min bedste kritiker. Hun er skarp og har en tunge, der virkeligt gør, at jeg forstår, hvad hun mener. Hun har et meget ’malende’ sprog. Kan man sige sådan?

Hun er interesseret

Jeg har talt meget med hende om det. Hun vil gerne se dem. Og hun har lovet at være hudløs i sin kritik. Hun skal ikke pakke noget ind.

Men det skal jeg. Jeg skal på en eller anden måde se at få sendt hende malerierne, så hun kan se dem. Hun har godt nok fået fotografier af dem via mail. Men hun vil helst se selve produktet, inden hun giver mig sin kritik.

Vi har talt om, at hvis hun synes, at der er noget ved dem, så kan vi måske arrangere en lille udstilling i det galleri, hun er tilknyttet. Det kunne jeg godt tænke mig. Jeg trænger til at tjene lidt ekstra penge. Leveomkostningerne stiger hele tiden, og jeg er bare en fattig kunstner.

Emballagen

Så jeg må hellere se at få malerierne afsted. Jeg har heldigvis to gode paprør i mit studio. Dem vil jeg bruge til at sende dem til hende i.  Det er godt nok ikke miljøvenlig emballage, men de er gode til formålet. Når jeg har brig for miljøvenlig emballage, er det hos Jakodan A/S.

De knækker ikke, og de er vandtætte. Måske skal jeg betale lidt ekstra for portoen, fordi de er runde. Den udgift må jeg finde mig i. Malerierne skal bare afsted. Hurtigst muligt. Jeg ved jo ikke helt, hvor lang tid det vil tage for posten at levere malerierne til min mor. Det kan tage op til en måned. Det har jeg erfaret tidligere. Det har jeg desværre ikke indflydelse på. Det må være de lokale postmestre, der bestemmer det.

Måske en pose eller paprør?

Måske burde jeg lede efter en stor, aflang pose, som jeg kan lægge malerierne i, og så derefter putte dem i paprørene? Det ville være fornuftigt. Kan man få aflange poser af genbrugsplast, der kan passe ind i et stort paprør? Det skal jeg have undersøgt. Malerierne skal jo helst beskyttes mest muligt under transporten. De skal jo sendes helt til New York. De skal med andre ord ud på en lang og ukendt rejse.

Ja, min mor bor i New York. Hun har succes som kunsthistoriker derovre. Det er, som om der er en bølge på vej, hvor alt, hvad der har med Skandinavien og vores historie at gøre, bliver meget populært. Kunne det ikke være fedt at få adgang til et stort marked derovre?