Øjenoperation på privatklinik

Øjenoperation priser

Den 2. august fik jeg nok og bestilte tid til øjenoperation på privatklinikken Euroeyes. Jeg havde også overvejet Memira, men fordi min veninde, Karen, havde fået foretaget en øjenoperation hos Euroeyes, så blev det dem.

Jeg sad om morgenen den 2. august og læste avisen, og jeg kunne fornemme, at mine arme ikke længere var lange nok. Jeg gik straks ind på hjemmesiden Øjenlågsoperationer.dk for at læse, hvordan en øjenoperation præcis foregår.

Gammelmandssyn

Først fandt jeg ud af, at det jeg døjer med, hedder gammelmandssyn eller alderssyn. Og når man døjer med gammelmandssyn, så er det faktisk ikke en øjenlaseroperation, man skal have foretaget.

Ved gammelmandssyn er det en linseudskiftning, man er ude i. Linseudskiftning er for folk, som er i 40 års alderen eller mere, og det foregår ganske enkelt ved, at øjenlægen skifter den gamle linse ud med en ny.

Man kan vælge at få følgende to typer linser sat i:

  • Monofokal linser
  • Multifokal linser

Uanset valg af linse så tager operationen af øjnene kun cirka 15 minutter pr. øje. og koster cirka 45.000 kr. Prisen på en øjenoperation på små 50.000 kr. er ikke slem i forhold til at slippe for briller og kontaktlinser.

Synskorrigerende øjenoperation

Øjenlægen sagde, at hvis jeg havde været yngre, eller hvis jeg havde haft en eller anden form for bygningsfejl, så ville det have været en øjenlaseroperation.

  • Nærsynethed
  • Langsynethed
  • Grå stær

Øjenkirurgi i form af laser som kunne være LASIK, LASEK eller SMILE øjenoperationer, som fjerner noget af det yderste lag af hornhinden. Det er altså laseren, som klarer al magien ved at forme øjets hornhinde.

Du kan læse meget mere om øjenoperationer alle andre former for plastikkirurgi på Øjenlågsoperationer.dk. Øjenlågsoperationer.dk er en ultimativ guide, som beskriver de mest populære plastikkirurgiske indgreb.