Aalborg flytning

Jeg er virkeligt træt af det her forhold. Det er ikke til at holde ud at ligge her og rakke rundt i hele landet mellem Aalborg og København. Og det gør jeg jo hver weekend. Nogle gange i løbet af ugen kører jeg fra København til Aalborg bare for at være sammen med ham. Det går simpelt hen ikke længere. Men sagen er jo bare, at jeg elsker ham. Højt! Og jeg ved, at jeg ikke vil opgive forholdet til ham. Jeg er bare så træt af at køre mange km hver uge.

God stilling i Aalborg

Min kæreste har en rigtig god stilling i Aalborg, og det kan ikke komme på tale, at han flytter til København. Selv har jeg også et godt arbejde her i København. Jeg er glad for det. Og jeg kan flekse tid. Det er virkeligt praktisk, når man har sådan et forhold, som jeg har. Men på langt sigt, så kan jeg se, at det ikke går. Der må gøres noget. Vi vil jo gerne være sammen hver dag. Det er jo også grunden til, at jeg sommetider kører til Aalborg midt i ugen.
Vi har talt meget om det. Ingen af os vil give os. Jeg vil ikke bo i Aalborg, og han vil ikke bo i København. På et tidspunkt kan jeg huske, kom vi op og skændes om det. Vi endte med at blive enige om at mødes på halvvejen. Bogstaveligt talt. Vi flytter sammen i Odense og pendler hver dag frem og tilbage mellem hhv. København og Aalborg.

Uholdbar løsning

Latterlig og uholdbar løsning. Det vidste vi godt. Og vi kom da også til at grine ad skænderiet, da vi var faldet til ro begge to. Men der er jo et problem. Og det skal løses. Jeg må indse, at København ikke er verdens navle. Det er jo mig, der er mest fleksibel. Jeg er ikke bundet til et sted. Jeg har ikke nogen pårørende. Det har min kæreste. Han er skilt og vil nødig flytte langt væk fra sine børn. Jeg kan godt forstå ham. Samtidigt har han den her gode stilling, som ikke involverer København. Om et par år vil den muligvis føre ham til New York. Så jeg kan jo godt se, at hvis vi virkelig vil være sammen, så er det mig, der skal flytte. Jeg kan nemt finde et godt job i Aalborg. Det er vist bare et spørgsmål om min vilje til at gøre noget.

Flyttefirma i Aalborg – løsningen er fundet

Og det er noget, som jeg arbejder meget med. Det er svært for mig at rykke væk fra byen, hvor jeg er født og opvokset. På den anden side, så er der jo ingen, der siger, at vi ikke kommer tilbage til København nogensinde. Så måske skulle jeg se og tage mig sammen til at finde et flyttefirma i Aalborg, som kan komme og hente mine ting, så jeg kan flytte over til ham. København bliver vel, hvor den er! Og hvis fremtiden byder på New York, vil jeg så blive i København og flyve frem og tilbage et par gange om måneden?