Print og trykning

Jeg har sådan en lille sidebeskæftigelse til mit rigtige job: Jeg har en lille e-shop med ting, jeg selv laver. Det er faktisk en ret succesfuld, lille e-shop. Jeg får ordrer hver uge, og op til jul og andre højtider, kan det være svært for mig at nå at fremstille og sende alle ordrerne i tide. Noget må jeg have gjort rigtigt, da jeg lavede shoppen.

Lille gave

Jeg kan godt lide at sende produkterne til min kunder i flotte og sikre indpakninger. Og jeg vedlægger altid en lille gave. Det kan være et stykke viskelæder i en sjov udformning eller et par stykker slik. Men det kan blive lidt dyrt i længden med alle de her små gaver, som jeg lægger i pakkerne til kunderne. Det er nemlig ikke altid, at jeg kan finde sjovt viskelæder på tilbud, og en pose lakridskarameller forsvinder altså hurtigt! Så jeg har fundet på, at jeg vil vedlægge en lille magnet til køleskabet i stedet for. Det skal være sådan en af de der tynde og fleksible, som man kan få lavet i forskellige designs. Ligesom de der fotomagneter, jeg har set, man kan få lavet. Bare sådan i størrelse med et visitkort. Jeg tænker, at hvis jeg får lavet sådan nogle magneter i forskelligt design, så vil kunderne ikke glemme mig.

Lækre designs

Derfor fik jeg en grafiker, jeg kender til at lave 7 – 10 forskellige designs til visitkort til mig. Han kom tilbage med 8 forskellige designs, som virkeligt er flotte. Der er bare et problem: Han har designet dem med en for- og en bagside. Det går jo ikke. Eller gør det? Jeg er bange for, at magneten ikke er stærk nok til, at kortet kan blive hængende på køleskabet, hvis der også er printet på den.

Print firma i København

Jeg blev faktisk lidt sur på ham. Jeg havde jo fortalt ham, at det drejede sig om køleskabsmagneter, som jeg skal bruge til at forkæle mine kunder med. Og så laver han visitkort. Klovn! Til sit forsvar sagde han, at han var inde på mange forskellige sites med print i København for at se, hvad priserne er. Han var jo klar over, at mit budget er begrænset. Så han tænkte, at et visitkort også kan bruges.

Ok, måske ikke så meget klovn, alligevel. Han havde da tænkt over tingene. Men det var bare ikke det, jeg havde i tankerne. Jeg har jo den idé, at det skal være noget, som kunden sætter pris på (slik) eller kan bruge (viskelæder eller køleskabsmagnet).
Jeg spurgte ham derfor, om han ville undersøge, om det er muligt at få printet på magneten, uden at effekten forsvinder. Han fortalte mig, at der findes magnetpapir, som man selv kan printe sine designs ud på. Det prøvede vi så at gøre. Men det virkede ikke rigtigt. Det var, som om magnetens effekt forsvandt. Så nu leder jeg efter et firma, der ved noget om magneter og tryksager i København. Jeg har set, at der findes foto-firmaer, der kan lave dem, men de er forholdsvist dyre.

Jensen Print er altid parate

Måske jeg skal høre Jensen Print ad? De er jo super fleksible og jeg har før brugt dem til plakater: https://www.jensenprint.dk/produkter/plakat-tryk/