Ammebrikker

ammebrikker

Mærker som Avent og Medela er med helt fremme, når det gælder om at give komfort til både dig og dit barn under amning. Ammebrikker er nødvendige for de fleste for at beskytte bryst og hjælpe spædbarnet med amningen. 

Ammebrik er også for barnet

Under udviklingen af ammebrikker er der tænkt både på mor og barn. Tyndt, blødt silikone, der passer fint til ethvert bryst og ikke afgiver lugt eller smag til barnet.  Ammebrikkerne er formet så dit barns næse er fri til at fornemme din duft – det giver tryghed og ro til barnet under amning. 

Ømme, revnede eller flade brystvorter er ikke blot ubehagelige for dig, det kan også være en hindring for dit barn under amning. Ammebrikker beskytter og hjælper så amning bliver en god oplevelse for både dig og dit barn. Den ultra tynde udformning af silikone bevarer den tætte kontakt med dit barn, og gør ammebrikken til en naturlig del af ammeperioden.

Praktisk overalt

I pakker med to og str. fra S til L (svarende til 16mm – 24 mm) finder du nemt præcis din str. hos Brystpumpe.dks store udvalg af ammebrikker. Medelas ammebrikker leveres i en praktisk opbevaringsboks, så du nemt kan have dem med på farten – det er både hygiejnisk og funktionelt, og lige til at lægge i pusle- eller håndtasken. 

Brug ammebrikker fra dag 1, så både du og dit barn vænner jer til dem, og tænk på dem som forebyggende mod ømme og sprukne brystvorter snarere end som afhjælpende. Der er hjælp at hente i moderne udvikling til ethvert område omkring børn, og Brystpumpe.dk er med helt fremme med de nyeste og bedste produkter. Vælg de ting, der passer bedst til dig, dit barn, jeres familie og ikke mindst jeres hverdag som travlt småbørnsfamilie – Brystpumpe.dk står altid klar med de sidste nye produkter til at give en hjælpende hånd