Voksipose

Voksipose

Så behøver du ikke købe flere ting! Voksipose producerer bl.a. multifunktionelle poser af uld, der kan bruges både til transport, leg og søvn. Få det hele i ét produkt hos Voksipose. 

Uldposen til det hele…

Uanset om du har brug for en lift, en kørepose til barnevognen eller et legetæppe, så er Voksipose Posen svaret. Posen fra Voksipose er lavet i uld og passer til børn fra 0 til 3 år. Med posen følger en bæreplade, der nemt sættes ind i posen, så den bliver til en lift. Den udtagelige bæreplade gør Voksipose posen til en lift, der er nem at pakke sammen, så den intet fylder eller vejer – den perfekte lift til rejse med bil, fly eller tog. To stærke håndtag gør transporten nem og sørger for den rette vinkel, så dit barn kan sove trygt. 

Uden bærepladen i posen har du en lun og praktisk kørepose til barnevognen, klapvognen eller måske bilen på kolde vinterdage. Voksipose posen er formet som en minisovepose med en lynlås i midten, som gør det nemt at tage barnet ind og ud af posen – også uden at vække barnet. Voksipose posen sikrer dit barn mod kulde og træk og giver dit barn tryghed med det omsluttende design.

Er I på farten, kan det være smart at have et legetæppe med. Med Voksipose posen har du altid et dejligt, lunt legetæppe lige ved hånden. Lynlåsen i midten af posen åbnes helt op og vupti – et legetæppe! Den sorte uldoverflade gør tæppet praktisk mod snavs og det bløde indvendige for fås i både hvid og beige. Undgå at dit barn skal lege på kolde underlag, når I er ude – læg Duniposen på gulvet, så dit barn får et lunt og blødt underlag at lege på. Voksipose posen – et klassisk design med moderne funktioner. 

Voksipose sommerdyne

Det er koldt i Danmark og selv om sommeren kan der være behov for et ekstra lag for at beskytte den lille guldklump mod kulde eller træk. Med en Voksipose sommerdyne får du det ekstra lag, der gør Voksipose posen til et komplet sæt af praktik, varme og funktionalitet!

Sommerdynen fra Voksipose består af 200 gram Ryon/fiber og passer til alle Voksipose poser. Dynen kan vaskes ved 60 grader. Du får en dyne, der kan bruges alene og med Voksipose posen – hele året rundt, når dit barn har brug for lidt ekstra beskyttelse mod kulde eller træk. Brug også dynen hjemme, hvor den passer perfekt til juniorbetræk.

Voksipose er danskdesignet kvalitet med tanker bag funktionalitet og brug i det danske vejr. Voksipose ved, hvad der er brug for på farten med små børn. Når du køber en Voksipose pose køber du flere produkter i ét, så du sparer både penge, tid og plads i bilen. Hvorfor have 3 separate produkter, når du kan have det hele i ét?