Bobleplast er genialt

Der er blevet ryddet godt op i alle papirerne og dokumenterne, som jeg har haft liggende, og flyde på mit kontor. Jeg er et rodehoved, når det kommer til at holde styr på selvangivelser, regninger, forskellige certifikater og dokumenter jeg skal bruge, når jeg er i kontakt med det offentlige system her i landet.

Farvekode

Men det har jeg endelig fundet en løsning på: Jeg har brug for foldere, hvor jeg kan lægge de forskellige dokumenter i. Og de skal være farvekodede! En rød til skattevæsenet (selvangivelsen), en gul til kopierne af alle fuldmagterne min revisor og advokat har fået af mig, en blå til certifikater mv. og en grøn til lønsedler mv. Og så selvfølgelig en sort til regningerne. Det hele selvfølgelig totalt bæredygtigt.

Så jeg ledte på internettet efter foldere. Jeg havde en idé om bestemt type dokumentfoldere, som jeg fandt i en forretning med kontorartikler et eller andet sted i Basel for mange år siden.

Og til min store overraskelse, så fandt jeg dem. Og jeg var heldig. Lige den dag, jeg ledte efter dem, var de blevet sat på tilbud i den e-shop, jeg fandt. De blev solgt med 50% rabat, så jeg slog til med det samme. Ok, de var godt nok dyre. Men det er ikke de her papfoldere, som får æselører, efter at man har åbnet dem bare 2 gange. De er lavet af stift pap og beklædt med en film, som er en slags kunststof. Og farverne er flotte. Og elastikkerne, som man holder dem sammen med, er kraftige. I samme farve som selve folderen. De kan holde i flere år. De to foldere, jeg købte i Basel, fungerer stadig fint. Og som sagt, det er mange år siden, jeg købte dem dér.

Godt beskyttende emballering

Jeg bestilte med det samme og følte mig som en heltinde: Gratis forsendelse. Kanon. Halv pris og gratis forsendelse – to fluer i et smæk! Hurra.

Der gik 3 dage, og så ringede min mobiltelefon. Det var fra en courierservice, som spurgte, om de kunne komme forbi med en pakke til mig. Naturligvis kunne de det. De kom med en ret stor pakke og afleverede den til mig. Jeg flåede den op, og i kassen lå mine foldere. De var pakket fint ind i mindst 3 meter bobleplast. Godt beskyttet. Og hver folder var viklet ind i plastikfolie.

Jeg var ret imponeret – og glad. Nu kom der orden i sagerne her på kontoret. Hver type dokument kom i sin egen mappe. Nu kan jeg holde styr på hele familieadministrationen her. Og det ser flot ud med de forskellige farver. Folderne står på rad og række på reolen. Jeg skal bare lige lære at huske, hvilken farve der er til hvilken type. Men det er nemt nok. Det er bare at åbne en folder og se, hvad der ligger i den. Jeg skal ikke længere sidde og kigge stabler af papirer igennem for at finde den rigtige kategori. Og jeg lærer sikkert hurtigt, at den sorte mappe er til regningerne osv.

Hurra, for internettet og professionelle e-shops. Og gode tilbud! Hurra for den bedste leverandør af emballage: Jakodan