Armbånd eller øreringe?

Maskuline smykker

Du sidder derhjemme og leder efter et par øreringe til mænd. Din ven har sendt dig sin ønskeseddel, og på den står der ”smykker til mænd”. På internettet har du fundet en e-shops site. Forretningen er specialiseret i at sælge smykker til mænd. Du har allerede lagt et par flotte øreringe til ham i kurven, men inden du køber, så vil du lige kigge på, hvad der ellers findes af smykker til mænd.

Noget til håndleddet

Du klikker derfor over på en anden kategori: Armbånd til mænd. Du ser, at der er mange forskellige armbånd. De er lavet af læder. De gør indtryk på dig. De er flotte – men de er ikke lige hans stil.

Lidt længere nede på siden finder du så et armbånd, som er lavet af nylonsnor – paracord! Det er heller ikke lige hans stil. Endnu længere nede ser du så et armbånd, der er lavet af kraftige perler. Ikke de der fine, elfenbensfarvede perler, som mange kvinder går med.

Nej. Du kan se, at perlerne er lavet af lava. De er sorte, matte og faktisk rigtigt flotte. Du overvejer. Skal det være et armbånd, eller holder du fast i det par øreringe til mænd, som du allerede har i kurven. Du beslutter dig for at beholde øreringene.

Noget til halsen måske?

Men du vil lige kigge på halssmykkerne, som shoppen tilbyder. Du klikker ind på kategorien og får et kæmpe udvalg af kæder med og uden vedhæng frem. Der er kongekæder. Der er kæder med vedhæng: Torshammere, dyr, fredstegn, og sandelig også nogle med bling. Det er lidt overvældende. Du kan nemt komme til at vælge et halssmykke til ham, som du godt ved, at han ikke vil gå med. Derfor vælger du at gøre det fornuftigste: Du køber øreringene. Du er nemlig sikker i din sag: Det par, du har valgt til ham, er helt rigtige til ham.