Billigt emballage

billigt emballage

Der er ingen tvivl om, at der findes dyrt og billigt emballage, så du skal være opmærksom. Prisen på emballage varierer meget fra grossist til grossist, så det kan altid anbefales at indhente tilbud.

Måske tænker du, at din nuværende leverandør sælger billigt emballage, og alt er godt. Men hvorfor ikke bruge ganske få minutter og få det undersøgt til bunds. Internettet har jo gjort det super nemt at sammenligne priser, så der er reelt ingen undskyldning.

Emballage hos Novaindex.com

Et alternativ til at lede internettet tyndt efter grossister og producenter af emballage, er at kigge på hjemmesiden Novaindex.com. Hos Novaindex.com finder du en af Danmarks største oversigter over virksomheder, der forhandler emballage.

Så i stedet for at bruge timer på finde leverandør af emballage, så tager det kun minutter. Ikke nok med at du nemt og hurtigt kan finde en oversigt over leverandører, men du kan ligeledes ansøge om tilbud.

Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud fra flere leverandører af emballage, og du får svar inden for 48 timer. Så hvis du ønsker at få svar på, om din nuværende leverandør er billigst eller ej, så har du chancen nu.

Papkasser

Når vi snakker emballage, så er det især papkasser, der bliver brugt rigtig mange af. Tænk over hvor mange papkasser, der hver dag bliver sendt fra de mange tusinde danske webshops. Selvfølgelig bliver der også brugt bølgepap, bobleplast og forsendelsesposer som indpakning, men papkasser er mest populære.

Papkasser til forsendelse beskytter bare produkterne bedre end al anden indpakning. For at skåne miljøet kan du heldigvis få lavet papkasser efter mål, så der ikke er al den overflødige luft i kassen.

Tidligere kunne du blot købe små eller store papkasser, men nu kan du købe skræddersyede papkasser med logo og tryk. Fordelen ved papkasser med logo er jo, at du samtidig markedsfører din virksomhed.

Miljøvenligt emballage

Der er slet ingen tvivl om, at der vil komme mere og mere fokus på miljøvenligt emballage. I fremtiden vil det sikkert kun være genbrugspap og bionedbrydeligt plast, der er lovligt. Heldigvis for det kan man også sige, for naturen kan ikke tåle mere forurening.

Der kommer altså generationer efter os, og vi ikke kan ikke tillade os ikke at overdrage en ren og pæn jord til dem. Du kan selv give et bidrag ved kun at købe miljøvenligt emballage fremover.