Vælg det lån der passer dig

alle lån på nettet

Husk at give dig god tid til at undersøge flere låneselskaber, og vælg det lån der passer dig bedst. Du kan f.eks. søge flere steder, og når du modtager papirerne fra udlåner, kan du i ro og mag sammenligne de forskellige tilbud, du har fået.

Alle ansøgninger 100% uforpligtende, så det er helt uforpligtende at benytte denne metode. Det sted, du ønsker at låne, returnerer du blot din lånekontrakt til, og få minutter efter er pengene på din konto. Lån penge akut nu og her hos Weekend-lån.dk, og brug pengene på præcis det, du ønsker dig. Weekend-lån.dk er en låneportal, som viser låneudbydere, der tilbyder lån døgnet rundt, også i weekender og på helligdage.

Alle kan låne penge?

Som udgangspunkt kan alle låne penge. Når du klikker dig ind under låneselskabet vil du altid kunne læse de specifikke krav der skal opfyldes for at du kan låne hos det pågældende selskab. Fælles for alle de steder vi præsentere på lånelisten er dog, at du skal være over 18 år, og ikke må være registreret i RKI.

Hvis du selv vil bestemme over lånet, så søg forbrugslån eller anden type lån hos Broker-laan.dk. Hos Broker-laan.dk kan du modsat det at købe på kredit, få et forbrugslån eller kviklån. Altså et lån du ansøger om i forbindelse med køb af et specifikt produkt. Du bestemmer derfor helt selv hvad du vil bruge pengene til. Fælles for de låneselskaber, vi præsenterer her på lånesiden, er, at de ikke beder dig oplyse om, hvad du skal bruge lånet til – det blander de sig helt uden om.

Undgå at sætte dig for dyrt

Før du låner penge, er det en god idé tjekke, om du kommer til at sidde for dyrt i det. Du skal tænke på, at du stadig skal have råd til alle dine andre faste udgifter, samt fritid og fornøjelser, selvom du skal afdrage på lånet.

Når du har ansøgt og modtaget papirer fra lånudbyderen, anbefaler vi derfor, at du går ind på Penge-lån.nu låneberegner og beregner, om du har råd til lånet. Herefter kan du med god samvittighed underskrive papirerne og returnere dem til udlåner.

Må man ansøge mere end et sted?

Ja. Alle ansøgninger er 100% gratis og uforpligtende, da de udelukkende er at betragte som en forespørgsel om et lån.

Hvad hvis jeg får afslag?

Hvis du får aflag ét sted, så prøv at søge flere andre steder. Lånudbyderne har vidt forskellige krav til, hvad du skal opfylde for at lånet, så du fordi du har fået afslag et eller to steder betyder det ikke du ikke kan låne penge.

Er det bedre at låne penge her end i banken?

Det går hurtige, og du slipper for at møde op i banken og redegøre for din økonomi. Lånudbyderne her på siden blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.

Hvordan finder jeg det bedste lån?

Vi har udelukkende lån fra seriøse lånudbydere, så vi kan garantere dig at du er i sikre hænder hvis du vælger et lån her fra siden. Vi du have et individuelt råd om hvilket quicklån, der passer bedst til lige netop dig, kan vi henvise dig til at besøge denne side: Smart-lån.dk quicklån

Er det sikkert at låne over internettet?

Ja – meget sikket Alle oplysninger i din ansøgning sendes krypteres, så dine personlige oplysninger er sikre.

Hvor lang tid går der før jeg får svar på min ansøgning?

Der går fra 60 sekunder, i spidsbelastningperioder og før højtider skal du dog forvente lidt længere responstid.

Hvor lang tid går der inden jeg har pengene?

Så snart du har fået et lån bevilliget, sender lånudbyder dig papirer du skal underskrive. Så snart du returnerer kontrakten går der 1-2 hverdage før du har pengene.

Skal jeg have dokumenter parat før jeg ansøger?

Skal du låne over 100.000 kr. skal du de fleste steder fremsende årsopgørelse.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne op til 400.000 kr. Ud for hvert lånefirma kan du let se, hvad det maksimale beløb der lånes ud er.

Hvad står ÅOP for?

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. ÅOP indeholder alle omkostninger som renter, gebyrer, stiftelsesprovision og løbende provision. ÅOP er altså den pris du totalt betaler for det samlede lån.