Blomster til kobberbryllup

Blomster til et kobberbryllup

Du er blevet inviteret til kobberbryllup i København. Det er din onkel, der skal fejre sit vellykkede ægteskab. Han har haft et par ægteskaber bag sig, men dette her er det, der har holdt længst. Du har bare det problem, at du ikke sådan lige kan rejse til København. Invitationen, du fik, er ellers fin. Der er både reception, middag, fest og dans og overnatning på et fint hotel – alt sammen på kobberbryllupsparrets regning. Du bor på den anden side af Atlanterhavet og har dødtravlt med dit job. Så det her med lige at rive et par dage ud af, kalenderen er umuligt.

Der er langt

Det tager jo lang tid at flyve fra New York til København – og tilbage igen – og der vil være jetlag. Så det bliver et afslag. Desværre. Du ville ellers gerne have set din onkel og hans søde kone. Du slår dig til tåls med, at du i virkeligheden nok ikke går glip af så meget, fordi der vil være mange andre gæster til festen – så du får i virkeligheden nok ikke så gode muligheder for at tale med dem og høre om, hvordan de har det i deres hverdag.

Hvem leverer blomster i København bedst?

Du beslutter dig for at sende afbud – og du ved, at de bliver skuffede. Du vælger dog at følge op med at sende dem en buket blomster som kompensation for dit afslag. Så nu skal du bare lige finde en blomsterforretning, der kan sende blomster i København. Det er nemt nok. Du googler bare efter ”Blomsterudbringning København” og får en masse forslag til blomsterforhandlere frem. Du kigger de individuelle buketter i lang tid. Nogle er meget smukke og meget store.

Du vælger en, du kan lide. Køber den og fortæller forhandleren, hvor og hvornår den skal leveres. Du får et kort med en kort besked til parret lagt ved. Du er tilfreds. Du har gjort, hvad du synes, at du bør gøre.