Brudepige og billeder

Jeg skal være brudepige! Ja, det er rigtigt nok. Jeg er så glad. Det er min veninde, som skal giftes, og hun har bedt mig og 2 andre af mine veninder om at være brudepiger. Det bliver skønt. Hendes kæreste er en rigtig sød fyr, som vi har det sjovt sammen med. Jeg kan godt forstå hende. Var han ikke forelsket i hende, så tror jeg, at jeg havde nappet ham. Min veninde betror alt til mig. Og hun har fortalt mig om, at de nu er i gang med at planlægge hele brylluppet. Det er en sej proces, siger hun. Der er mange små detaljer, som man skal huske. Og så skal man være ude med at booke et feststed i god tid, har hun opdaget.

Romantisk bryllup

De vil gerne have sådan et rigtigt romantisk bryllup. De vil ikke vies i en kirke, men gerne af en præst. Så de er lige nu på udkig efter romantiske steder, hvor man må sætte op til en vielse. Hun har foreslået en strand, fordi hun er glad for havet. Han vil hellere finde et mere roligt og dvælende sted, hvor der er plads til, at mange mennesker kan samles. Det kan blive lidt svært nede ved stranden. Og han synes ikke, at stranden er romantisk. Så de er på udflugt hver eneste weekend. De pløjer simpelthen området op for romantiske steder.

Næsten for meget

Det er lidt sjovt at høre hende fortælle mig om det. Det kan somme tider være lidt ensformigt at høre på. Men det er det, hun er optaget af. Jeg har spurgt hende, om hun har lavet sin liste over gæster, hun vil have med til brylluppet, så de har en idé om, hvor mange der kommer. Hun har lavet sin liste. Det var det første, hun gjorde. Fint. Hvad så med menu til festen, og hvem skal være toastmaster? Hun har fortalt mig, at menuen har de ikke lagt sig fast på endnu. De prøve-smager forskellige menuer rundt omkring. Toastmasteren bliver en af hendes kærestes venner. Han er god til at lede og holde styr på, hvem der skal tale eller lave indslag hvornår. Og så er han utrolig morsom at høre på, så det skal nok blive godt. Super. Det lyder til, at de har styr på det.

Bryllupsfotografering

Hvad så med bryllupsfotografering? Har I fundet en god fotograf? Da jeg spurgte hende om det, fik hun store øjne. Man kunne bare se, at det var noget, der var smuttet for dem i planlægningen. Nej, det har vi da glemt. Det skal jeg huske. Jeg tænker nok at dem her er et godt bud: https://www.voresstoredag.dk/

Hun finder sin mobiltelefon frem og skriver en reminder til sig selv. ”Bryllupsfotograf”. Vi taler videre om brylluppet. Hun spørger mig, om hun skal vælge en helt hvid kjole, eller om den hellere skulle være sådan elfenbensfarvet. Hun har været hos skrædderen for at få taget mål, og så på forskellige stoffer hos hende. Der så hun det smukkeste, elfenbensfarvede stof.Uanset hvad er det jo vigtigt at finde den helt rigtige fotograf – læs bare her.

Min umiddelbare reaktion var, at hun selvfølgelig skal vælge det stof, som hun synes om. Og den der bløde farve klæder næsten alle mennesker. Det kan være lidt mere svært med kridhvidt stof.