Flyttefirma på Sjælland

billigste flyttefirma

Søger du et flyttefirma på Sjælland, som kan tilbyde billig flytning, kan et Flyttefirma hjælpe dig. Vi skaffer dig et billigt flyttetilbud fra et lokalt flyttefirma inden for 24 timer efter henvendelse. Denne service er selvfølgelig gratis og uforpligtende, da vi kun formidler kontakten mellem dig og et flyttefirma.

Sådan gør du

Fremgangsmåden er simpel. Du udfylder blot kontaktformularen – herefter sender vi dine oplysninger videre til det flyttefirma, som vi finder mest egnet til opgaven. Det er herefter helt op til dig, om du vil vælge at benytte dig af vores tilbud eller ej.

Hvis du søger:

  • Flyttefirma i København
  • Flyttefirma i Ringsted
  • Flyttefirma i Roskilde
  • Flyttefirma i Næstved
  • Flyttefirma i Slagelse
  • Flyttefirma i Vordingborg

Så er et Flyttefirma.dk siden for dig. Vi har nemlig kontakt til firmaer i alle ovenstående byer og selvfølgelig også på reten af sjælland. Kvaliteten af de firmaer vi har kendskab til er altid i top, så kan du være tryg ved det flyttefirma der skal hjælpe dig!

Hvad mener vi når vi siger kvalitet? Der mener vi …

  • et flyttefirma der med omhu pakker alle dine ting forsvarligt så der forvoldes så lidt skade som muligt.
  • et flyttefirma der behandling alle dine ejendele med respekt når disse bæres frem og tilbage
  • et flyttefirma der overholder alle aftalte tidspunkter samt deadlines
  • et flyttefirma der rådgiver dig inden for de forskellige løsningsmodeller der er når der foretages en flytning, på den måde sikres det at du sparer så mange penge som muligt

Pakkevejledning

Vi tilbyder flyttekasser til vores kunder efter ønske og henter dem efter brug. Alt hvad kan der kan komme i flyttekasser skal pakkes ned, inden vores flyttemænd ankommer til din bopæl. Flyttekasser sikrer dine ejendele og øger også stabiliteten af læsset i flyttebilen.

Det kan være fristende at stoppe dyner og puder i sække og poser. Flyttekasser vil dog altid være langt mere håndterbare og derfor bør du lægge alt i disse. Møbler skal skilles ad, så de sikkert og nemt kan flyttes. Skruer og andre småting bør pakkes ned i poser, så de ikke forsvinder under flytningen.

Vi pakker dine møbler ind i tæpper, så de er sikre under transporten. Hyndeposer kan være nødvendige, hvis du har hynder til stole eller sofaer som også skal flyttes. På den måde undgår man at svine disse til. Du skal derfor huske at informere os, om du ønsker at købe hyndeposer til flytningen.

Vi har selvfølgelig også kontakt til professionelt flyttefolk som kan sørge for hele nedpakningen af dine ejendele og værdier. På den måde undgår du at røre en finger, som du kan læse mere om på Pengeguru.dk/flyttefirma