Frække vogne

Egentlig kan jeg godt blive lidt misundelig på ældre mennesker. De kan nemlig få ting, som hjælper dem i deres hverdag. Der findes særlige forretninger, som specielt henvender sig til ældre mennesker. Og det er helt fint. Men hvorfor kan jeg ikke bare også få lov til at gå i supermarkedet med en af de her specielt fremstillede indkøbsvogne?

Lækker indkøbsvogn

Jeg har set en ældre dame nede i supermarkedet. Hun har en indkøbsvogn, som er utroligt lækker, og som gør det nemt for hende at transportere varerne, hun køber hjem. Hun behøver ikke at komme med genbrugsposer og bære de tunge varer hjem. Hun lægger varerne i sin indkøbsvogn, og så kan hun trække den hjem. Eller hægte den på sin rollator.

Jeg har ikke set den slag indkøbsvogne i almindelige butikker. Jeg har kun set dem online i shops der henvender sig specielt til ældre mennesker. Men ærlig talt, så ville jeg blive glad for at få, sådan en shopper, som de kaldes. Det ville også gøre min hverdag nemmere. Min familie er stor, og der skal købes mange liter mælk til ungerne. Det kan være tungt at bære på. Også selv om jeg kan transportere varerne i min bil.

Uden rollator selvfølgelig

Vil jeg blive set på, som om jeg er en særling, hvis jeg køber sådan en indkøbsvogn, der er beregnet til ældre mennesker? Eller vil de ældre mennesker måske føle, at jeg gør grin med dem, hvis jeg viser mig i supermarkedet med sådan en? Vil mine jævnaldrende sige, at jeg er fræk eller skør? Jeg ved det ikke. Uanset hvad: Det er jo ikke det samme, som hvis jeg benyttede en rollator uden at have brug for den, vel?

Jeg synes, bare det ville være så fedt at have sådan en indkøbsvogn.

Måske skal jeg bare prøve det af. Simpelthen bestille en af de der indkøbsvogne online og, så ignorere webshoppens spørgeskema om, hvem jeg er, hvor gammel jeg er, hvad mit behov for hjælpemidler i hjemmet er osv.? Det er fristende. Meget fristende.