Hold fødderne varme

Nu er jeg sådan temmelig praktisk i min hverdag. Og i min planlægning. Jeg kan godt lide at have styr på tingene, så de ikke flyder for mig. Min mand siger, at det kan blive lidt for meget med alt det her planlægning. Han kan være meget impulsiv og synes sommetider, at det fastlåser ham, at jeg har styr på alt. Han kalder mig for kontrolfreak. Ok, det er jeg måske, men han har dog flere gange måttet indrømme, at det er godt, at mindst én af os har styr på tingene.

Sommer men…

Lige nu så nyder vi sommeren. Her er varmt, og grillen bliver brugt flittigt. Men sommer betyder, at der kommer et efterår. Og det betyder, at så bliver det koldt og regnfuldt. Og jeg hader at fryse om fødderne. Det gør min mand såmænd også. Derfor leder jeg efter hjemmesko til herrer lige nu. Hver gang jeg er i byen af en eller anden grund, så kigger jeg på skoforretningernes udstillingsvinduer.

Lammeskind er bedst

Måske finder jeg et par gode, varme hjemmesko i lammeskind. Sommerudsalget er i gang. Ja, jeg ved godt, at det er sommertøjet, der skal væk fra lagrene, men sommetider kan man finde et rigtigt godt tilbud på varer, der ikke er så populære. Det er lidt det, jeg håber på at finde. Og jeg kender én, som vil blive rigtig glad, hvis der står et par lune hjemmesko parat, når den første kolde eftermiddag lige pludseligt kommer stormende.

Hjemmeskoene, som jeg købte sidste år, er slidte. De var også fundet på tilbud, men kvaliteten var ikke så god som jeg troede. De holdt vinteren igennem, men så var det slut. I år ved jeg, hvilken kvalitet jeg skal gå efter. Og måske er jeg heldig. Måske finder jeg et par til ham, som er lune og af rigtig god kvalitet. Og sker det ikke, at heldet er med mig, så bestiller jeg et par, jeg har set online.

FAQ

Hvilket materiale er bedst til hjemmesko?
Der er slet ingen diskussion om, at lammeskind er det bedste! Det koster lidt mere, men det holder længere, er sundere for fødderne og varmere uden at være fugtig-varmt.

Hvilket mærke kan anbefales til hjemmesko?
Der er faktisk mange gode mærker i hjemmesko, men det ultimative på det danske marked er nok Shepherd. Det er fra Sverige, og kvaliteten er helt uden konkurrence.