Hvem er god til Botox?

Fillers eller Botox?

Går du rundt og føler, at du er træt og uoplagt. Du kigger måske på dig selv i spejlet og kan se, at din hud er træt. Også selv om du hver morgen sørger godt for den. Du har din daglige rutine med bad, og grundig vask i ansigtet. Du bruger en lækker dagcreme – som også har beskyttelse mod solen. Alligevel, så er din hud ikke så spændstig og frisk, som du ønsker dig det.

Du overvejer måske at skifte dagcremen ud – og eventuelt også at supplere den med en natcreme. Du ved bare, at det ikke hjælper sådan lige umiddelbart. Det er jo din alder, der begynder at vise sig. Du er ikke 23 længere. Du er godt inde i din karriere. Hvad skal du gøre? Du vil jo gerne se frisk ud. Du har overvejet botox. Men du vil ikke udsætte dig for en eller anden botox behandling med forskellige midler, du ikke kender til. Og det skal du heller ikke.

Brug en speciallæge

Men du kan overveje at bruge en lille smule tid på at finde en rigtig dygtig speciallæge, som eventuelt kan hjælpe dig med at finde frem til behandling, der passer netop til dig og dit ansigt. Søger du i Google efter fx ”Botox behandling i København”, vil du få adgang til en masse information om botox behandlinger. Du kan få information, hvordan en botox behandling foregår. Hvor længe den holder, og hvordan du skal forholde dig før, under og efter behandlingen. Kigger du lidt omkring på de forskellige sites, vil du hurtigt se, at botox behandlinger sjældent kommer alene. De bliver ofte brugt som supplement til det, som speciallægerne kalder for en filler behandling.

Forskellen på fillers og Botox

Hvor og hvornår der skal bruges en filler behandling eller en botox behandling er noget, du skal tale med lægen om, inden du beslutter dig for at få en behandling, der løfter dig tilbage til dit gamle glade og smukke selv. Vi er mennesker. Og vi er forskellige. Og det er vores hud også. Derfor skal du først tale med en specialist, der kan vejlede dig korrekt, inden du kaster dig ud i en behandling med botox eller fillers: https://copenhagen-fillers.dk/. Du vil jo ikke se ud, som om at der er blevet foretaget et stort indgreb. Det er jo ikke en skæv næse, du vil have rettet.

Du vil bare gerne se bedre og friskere ud. Derfor skal behandlingen rettes ind til dit ansigt. Det kan være, at der skal gøres noget ved læberne, kæberne eller de mørke rande under øjnene. Og alt efter hvor der skal sættes ind, skal der en bruges en bestemt behandling. Det vil en god speciallæge kunne vejlede dig om. Han eller hun vil kunne forklare dig, hvorfor der skal sættes ind et sted i dit ansigt, som du egentlig ikke havde tænkt dig. Lægen vil også kunne forklare dig, hvad de forskellige midler, han bruger, er, og hvordan de virker. Og ja, jo mere du ved, inden du aftaler tid med en speciallæge jo flere informationer kan du få under de første samtaler med lægen.