Mangler du penge i weekenden?

Udbetaling af lån i weekenden

De fleste kender følelsen af, at weekenden står for døren, og at man glæder sig og så alligevel ikke. For det er bestemt ikke en rar fornemmelse, at der er en lørdag og en søndag, der venter en, når man mangler penge.

Selvfølgelig kan man lave flere ting, der er gratis i weekenden, men de helt sjove aktiviteter koster altså penge. Her tænker jeg på på cafébesøg, biografture, massage, diskoteksbesøg osv., hvor der kræves en mindre eller større udbetaling. 

Lån udbetaling weekend

Heldigvis behøver du ikke længere at bekymre dig om pengemangel i weekenden. Som noget nyt er flere kviklånsfirmaer nemlig begyndt at tilbyde lån udbetaling weekend og helligdag. Det betyder med andre ord, at du kan låne penge i weekenden og samtidig få dem udbetalt.

Og det er hurtig udbetaling med penge stort set med det samme. Se nedenfor hvor du hurtig udbetaling, du kan få hos de store udbydere:

  • VIVUS.dk – Udbetaling på 1 minut hele døgnet rundt 24/7 365 dage
  • Ferratum.dk – Hurtig udbetaling på 45 minutter alle hverdage og lørdag til kl. 16.00
  • Lendon.dk: Lån penge i weekenden og på helligdag med udbetaling på under  60 minutter
  • Simbo.dk: Få penge i hånden på 30 minutter hverdage, weekender og helligdage

Tidligere var det ikke muligt at låne og få pengene udbetalt i weekenden også, men det har det kære NemID muliggjort.

Kviklånsfirmaer oversigt

Det er ikke alle kviklånsfirmaer, der tilbyder udbetaling af lån i weekenden. Dog kommer der stadig nye udbydere til, hvor du kan optage kviklån udbetaling lørdag og søndag. 

Hos nedenstående kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over alle udbydere med lån penge udbetaling weekend.

Som du kan se at oversigterne, så er det en ganske fin liste af låneudbydere med weekend-lån. Lån penge døgnet rundt er muligt hos omkring 8 låneudbydere i Danmark. 

Lån penge i weekenden lånebeløb

Lånets størrelse, hvad enten det er et kviklån eller et SMS lån, ligger fra 500 kr. og op til 150.000 kr. Lån 500 kr. i weekenden er dog stadig det mest populære lånebeløb af forskellige grunde.

Vi ved dog ikke helt præcist, hvorfor 500 kr. i weekenden er mere populært end eksempelvist 1000 kr. Uanset hvad, så SMS lån udbetaling med det samme, hvad enten det er lørdag, søndag, midt om natten, jul eller påske!

Lån penge samme dag som du har brug for dem, og slip for bekymringerne. At være i akut pengemangel er på ingen måde nogen spøg, men det er heldigvis slut nu med lån udbetaling weekend!