Naturlig og økologisk hudpleje fra Urtekram

Danskerne er vilde med hudpleje som de kan bruge med god samvittighed, der ikke er tilsat unødig kemi som huden ikke har godt af. Vil du ikke betale en formue for at undgå en række kemiske tilsætningsstoffer, så er Urtekram med sikkerhed et brand som du vil synes om. Urtekram har skabt mange forskellige produkter, så du hverken vil mangle noget til hudpleje eller kropspleje. På den måde kan du altid bruge cremer og andre produkter på huden, med god samvittighed.

Urtekram har udviklet mange forskellige produktserier, så der er noget for enhver smag og ethvert behov. Er du eksempelvis ikke til produkter, hvor der er tilsat parfume, kan du få en hel serie, som er parfumefri. Derudover finder du blandt sortimentet mange andre produktserier, hvor særligt effektive og virksomme ingredienser indgår, som eksempelvis kamille, birk, aloe vera, rose, lavendel eller tea tree.

Aloe vera serie fra Urtekram

Uanset hvilken hudtype du måtte have, så er vi sikre på, at du vil kunne finde de produkter, som vil hjælpe dig på bedst mulige måde fra Urtekram. Har du eksempelvis en beskadiget hud, så er den populære aloe vera serie den helt rigtige for dig. Der kan være mange grunde til at huden bliver beskadiget og har brug for ekstra pleje. Eksempelvis kan ekstrem grad af solbadning medføre mange forskellige gener på huden, som kan være både smertefuldt og mindre kønt at se på. Aloe vera er din ven i nøden, når huden gør ondt og har brug for lindring. Brug eksempelvis serien som after sun eller til at lindre og køle et brandsår.

Purple Lavender serie fra Urtekram

En anden meget populær serie fra Urtekram er Purple Lavender serien. Serien består både af shampoo, balsam, body scrub, deostick, håndcreme, shower gel med mere. Du får altså alt du behøver i serien for at kunne klare den daglige hygiejne, hvor du vil føle dig fantastisk forfrisket efterfølgende. Lavendel har mange gode egenskaber, som vil komme både din hud og dit hår tilgode. Så skal du have ny kropspleje er denne serie helt eminent.

En anden virkelig stor fordel der er at hente ved at bruge produkter fra Urtekram, er at produkterne er udviklet med henblik på at beskytte naturen. Som sagt er der mange gode grunde til at købe Urtekram og for bare at nævne nogle af fordelene, får du produkter som er økologiske, venlige over for din hud, venlige over for naturen og miljøvenlig emballage. Hos Urtekram gør de en dyd ud af at skabe en emballage, som belaster miljøet mindst muligt. Her er de kommet op med en emballage, der er lavet af sukkerrør, som langt hen ad vejen er meget nemmere for naturen at nedbryde frem for eksempelvis plastik.

Sukkerrør er udover dette også med til at nedsætte mængden af CO2 i atmosfæren, hvilket vil sige at den på en måde fungerer som en omvendt drivhuseffekt. Du kan ved hjælp af Urtekrams produkter derfor hjælpe din krop med at blive fri for skadelige kemikalier samtidig med at du hjælper vores fælles natur og mindsker spild af plastik. Produkterne fra Urtekram består af hele 50-70% plantebaseret sukkerrør.

Er du også vild med naturlige produkter, så skulle du prøve Urtekram. Vil du oven i købet spare penge på dine produkter, så kan du få de skønne produkter på Luxplus, hvor der medfølger en stor besparelse såfremt du har et medlemskab til siden. God shoppelyst!