Sammenlign bilforsikring og bådforsikring

bådforsikring pris

Dette er guiden om at sammenligne priser og spare penge på din bilforsikring og bådforsikring. For at finde det bedste tilbud og bedste pris på bådforsikring og på bilforsikring er det nødvendigt at sammenligne tilbuddene. Redningsvest-nu.dk formular for bilforsikring gør denne opgave lettere.

Du skal udfylde formularen, hvorefter Redningsvest-nu.dk sender din anmodning direkte til forsikringsselskaberne, så du ikke behøver at indtaste den samme data på deres forskellige hjemmesider. Redningsvest-nu.dk hjælper dig med at finde de forsikringstilbud, der bedst matcher din profil og personlige behov, hvorefter du kan sammenligne disse og spare penge.

Du kan gratis og uforpligtende benytte dig af vores formularer så mange gange, du ønsker. Det tager kun ganske få minutter at udfylde formularen, hvormed Redningsvest-nu.dk kan hjælpe dig med at finde den bedste bilforsikring for dig.

Det kan være en prismæssig fordel at købe flere forsikringer hos det samme forsikringsselskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Så hvis du er på udkig efter flere forsikringer, eller hvis du ønsker at få dine forsikringer samlet hos ét selskab, så prøv en forsikringspakke (f.eks: tilføj en indboforsikring til din bilforsikring).

Hvad bør du kigge efter i forsikringsaftalen?

Før man kaster sig ud i et valg af bilforsikring eller bådforsikring, er det vigtigt at overveje de behov, man har i forhold til sit køretøj eller sin båd, så man kan undgå at overforsikre sig. Desuden kan det være en god idé at undersøge, hvilke tilvalg til kaskoforsikringen de enkelte forsikringsselskaber har, og om disse kan benyttes til at sikre den bedste dækning for lige netop dig.

At forsikre et køretøj af høj værdi
De fleste forsikringsselskaber anbefaler, at man tegner en kaskoforsikring ved siden af den lovpligtige ansvarsforsikring, hvis bilen er ny, og/eller dens værdi overstiger et beløb på omkring 50.000 kr. Dette skyldes, at ansvarsforsikringen ikke dækker eventuelle skader på den forsikrede bil.

At forsikre et køretøj af lav værdi
Hvis man er ejer af en ældre bil af lav værdi, kan det i mange tilfælde være tilstrækkeligt blot at tegne den obligatoriske ansvarsforsikring. Hos nogle forsikringsselskaber er det ligeledes muligt at tegne en delkaskoforsikring.

Denne dækker mange af de samme ting som den almindelige kaskoforsikring, men den indbefatter dog ikke visse elementer, som oftest er skader under kørsel. Denne forsikring er naturligvis billigere end den fulde kaskoforsikring.

Kilde: Pengeguru.dk forsikringsguide