Søg hjælp med Google

muskelsmerter hos kiropraktor

Rigtigt mange mennesker døjer med smerter af en eller anden art. Fx muskelsmerter i armen, fordi de bruger armen forkert under arbejdet ved skærmen. Eller smerter ved skuldrene, fordi de spænder op i hele kroppen, når der er travlt på jobbet.
I de fleste tilfælde så er smerterne forbigående, og de bliver glemt. Men der er også tilfælde, hvor smerterne ikke fortager sig. Besøget hos lægen ender da ofte også med, at den, som lider under smerterne, får dels noget smertestillende medicin, dels et råd om at være lidt tålmodig imens medicinen indtages – så skal smerten nok forsvinde.

Smerterne er der

Men: Smerten fortager sig ikke. Jo, der kan være øjeblikke, hvor smerten ikke er så kraftig, men den vender tilbage igen og igen. Lægens behandling fungerer simpelthen ikke, fordi det, der ligger til grund for smerten, ikke bliver ændret. Der kan nemlig være tale om, at den smertelidende person har oparbejdet en form for spænding i kroppen, som bevirker, at muskler og led bliver fastlåste. Og når det sker, så bliver der sat pres på andre muskler og led. Lidt som en slags kompensation for de fastlåste musklers ineffektivitet, kan man sige.

Og her er det ofte, at der skal en lidt anderledes behandling – end den medicinske – til. Det kan fx være en kiropraktor, som skal behandle dig, hvis du er i en situation, hvor smerterne ikke fortager sig. Kiropraktik går i korthed ud på, at en særligt uddannet person hjælper patienten til at få løst op for fastlåste muskler og led. Dette sker ved, at kiropraktoren diagnosticerer patientens problem efter grundige undersøgelser, som ofte involverer røgten. Når diagnosen er fastlagt, så kan kiropraktoren begynde den egentlige behandling.

Kiropraktik er med håndkraft

Behandlingen sker ved at kiropraktoren ved håndkraft – ikke via medicin – manipulerer muskler og led i det område på kroppen, hvor smerten sidder. Der sker simpelthen det, at kiropraktoren trækker i leddene og strækker musklerne. Det betyder, at musklerne bliver tvunget ud af deres fastlåsning og at leddene bliver i stand til at falde på plads. Det er også grunden til, at det kan lyde lidt voldsomt, når kiropraktoren behandler. Det der knæk, som du kan høre, kan lyde drabeligt. Men det er i virkeligheden ikke være end det knæk, du hører, hvis du fx knækker fingre. Ofte skal der ikke særligt mange behandlinger hos en kiropraktor til, førend smerten fortager sig. Og det kan jo være en fordel, da du så ikke længere behøver at skulle tage smertestillende midler.

Den bedste kiropraktor i Ballerup?

Har du sådan et problem med smerter et sted på kroppen, som ikke vil fortage sig, ja, så vil jeg anbefale, at du prøver at gå til en kiropraktor. Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men jeg ville bestemt søge på Google efter fx: ”kiropraktor i 2750 Ballerup”. Du kan gøre det samme, og du finder helt sikkert en kiropraktor i nærheden af din bopæl, der kan hjælpe dig af med smerterne. Og smerterne, ja, dem skal du altså sørge for at komme af med, så du kan få din livskvalitet tilbage. Intet er mere ødelæggende for dit liv end, at du går rundt og har smerter.