Uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed

Ejer du et fast ejendom? Hvis svaret er nej, har du ingen sikkerhed at stille, og derfor er du ikke nødvendigvis den, folk gerne vil låne penge til. Hvis du havde en ejendom til at stille sikkerhed i form at pant, ville banker og lignende gerne låne dig penge.

Så ville de have langt større chancer for at få pengene tilbage. Der er naturligvis mulighed for at stille sikkerhed i andet end ejendom. Det er dog sjældent, at det også virker. Hvis du har en dyr bil, kan du sætte sikkerhed i den. Problemet er, at prisen på bilen falder hurtigt og derfor hurtigt mister sin værdi.

Sikkerhed i fast ejendom

Ejendom mister ikke værdi på samme måde. Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale lånet tilbage, så vil låneudbyderne have mulighed for at tvinge huset til tvangsauktion. De penge, der kom ind fra dette, ville så blive brugt til at dække nogle af deres tab på lånet. Så deres risiko er meget mindre.

Du kan eje en ejendom, men du kan ikke have nogen egenkapital tilbage, og du er i samme situation, som hvis du ikke ejede noget. Selv hvis du ikke ejer en ejendom, kan du få brug for et lån eller en egenkapital. Selvom det kan være svært at finde en, der gerne vil låne penge, så eksisterer de. Det skal dog forberedes, at et lån uden sikkerhedsstillelse er dyrt, da låntageren som beskrevet er udsat for større risiko.

Her finder du hurtige lån uden sikkerhed

Her finder du hurtige lån nu og her uden sikkerhed, du vil få din ansøgning om typisk 15 minutter! Da finanskrisen fandt sted, mistede mange banker store pengebeløb. Det betød, at de pludselig blev meget tilbageholdende med at låne penge ud til en, der ikke kan stille sikkerhed. Dette betød imidlertid også, at der opstod et marked for lån uden sikkerhed: Kviklån-info.dk.

For der er naturligvis mange mennesker, som ikke kan stille sikkerhed, men som stadig vil have et lån. Derfor begyndte kablang-lån at blive populære. Komplekse lån er hurtige lån, som meget sjældent kræver sikkerhedsstillelse.Husk at tage sig af dyre forbrugerkredit, når du handler, kan du læse mere om det her.

Santander Bank

Santander Bank tilbyder dig op til 300.000 kroner. For de fleste vil 300.000 kroner være nok, men hvis du har brug for mere, må du tage fat i banken. For Santander Bank, en af de udbydere, der tilbyder de absolut største komplekse lån.

Santander Bank er også nogle af dem med de hårdeste krav til at få lånet. Det skyldes naturligvis også det beløb, du kan låne. For at opnå lånet skal de være fyldt 18 år, bo i Danmark og have en husstandsindkomst på mindst 225.000 kr. om året.

Kilde: Kviklån Info DK